Najbolji rent a car vozni park u Srbiji

rent a car vozni parkInfinity rent a car vozni park raspolaže sa sledećim vozilima najbolje klase: Škoda Fabia, Renault Clio 4, Volkswagen Polo, Peugeot 308 Automatik, Citroen C4 Automatik, VW Golf 7, Škoda Octavia Automatik, Audi A6.

Sva vozila iz našeg rent a car voznog parka su do pet godina starosti, redovno se servisiraju i prati se stanje nakon i pre svakog iznajmljivanja kako bi vozilo bilo preuzeto i predato u najboljem i sigurnom stanju. Bitno nam je da svako vozilo koje ima naš vozni park isprati sve potrebe i želje naših klijenata kako bi i naš posao išao i razvijao se pravim putem.

Bezbednost naših klijenata i ispravnost naših vozila su na prvom mestu pa nudimo i putno osiguranje i kasko osiguranje vozila koje poseduje naš rent a car vozni park kao zaštitu od bilo kakve štete koja može nastati na putu. Na taj način ne morate da brinete ako dođe do nepredviđenih okolnosti u toku vožnje jer neko drugi brine umesto vas.

Posebne pogodnosti dajemo na luksuzna vozila koja poseduje naš rent a car vozni park. U pitanju su Škoda Octavia Automatik, Mercedes S500L, Audi A6 i ova vozila možete dobiti sa vozačem, svi osiguranjima i sa posebnim popustom na rent a car na duži vremenski period. Za sva dodatna pitanja i interesovanje za naše usluge najbolje je na nas kontaktirate pozivanjem našeg broja telefona ili upitom kroz kontakt formu.