Stari Grad rent a car – Iznajmljivanje vozila na Starom Gradu

stari grad rent a car

Ukoliko vam treba bezbedan auto za poslovni ili turistički obilazak Beograda i okoline, obratite se našoj agenciji za Stari Grad rent a car. Najpovoljnije cene u Beogradu i najbolji uslovi.

Procedura za iznajmljivanje automobila

Automobil mogu iznajmiti punoletni građani koji poseduju vozačku dozvolu i strogo se pridržavaju saobraćajnih propisa u vezi sa upravljanjem vozila. Potpisivanjem ugovora sa agencijom za rent a car klijent definiše na koji vremenski period mu je auto potreban kao i odgovarajući tip vozila koji želi da iznajmi. Ugovorom se strogo zabranjuje upotreba alkohola ili opojnih sredstava prilikom upravljanja vozilom iz agencije za rent a car Stari grad. Bezbednost svih učesnika u saobraćaju nam je veoma bitna i svaki prekršaj ugovora se sankcioniše.

Vrste vozila za najam – Stari grad

Naša agencija za rent a car poseduje veliki broj različitih tipova vozila koja su prilagođena različitim potrebama naših klijenata. U zavisnosti od toga da li Beograd posećujete poslovno, turistički ili sa porodicom, možete izabrati vozilo koje će vam odgovarati da na najjednostavniji i najekonomičniji način obiđete sve bitne lokacije u Beogradu. Naša vozila za Stari Grad rent a car su pouzdana i ispravna. Pre svake vožnje podležu kontroli i pored redovnih servisa vršimo i vanredne provere ispravnosti kako bismo mogućnost eventualnih kvarova sveli na minimum. Agencija za rent a car je apsolutno posvećena svom poslu i kao rezultat napornog rada možemo se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih korisnika naših usluga.

Stari Grad rent a car – niske cene

Pored bezbednosti o kojoj naša agencija za rent a car Stari grad prevashodno brine, možemo se pohvaliti i cenama koje su prilagođene domaćem tržištu i platežnoj moći kako stranih tako i domaćih korisnika kojima su potrebne naše usluge. Prateći ekonomske prilike tokom dugogodišnjeg poslovanja, potrudili smo se da cene iznajmljivanja vozila snizimo, a da kvalitet i bezbednost vozila ostanu na najvišem nivou.

Foto: BB

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *