Smart rent a car Beograd

smart rent a car beograd

Jedan od najtraženijih automobila prilikom iznajmljivanja automobila jeste Smart. Internet i novine prepune su reklamnih ponuda sa smart rent a car Beograd već od 10 eur/dan ili 15 eur/dan odnosno kao najjeftiniji rent a car Beograd. Sa druge strane današnje vreme traži da brzo reagujemo na različite promene, pa je tako automobil potreban skoro svaki dan svakom prosečnom pojedincu ili porodici. Jedna od takvih potreba jeste mali gradski auto, često na par sati ili samo jedan dan, kako bi izvadili novu ličnu kartu, vozačku dozvolu, videli se sa prijateljem na drugom kraju grada, otišli na izlet ili sl. Mali, okretan, brz, štedljiv i povoljan automobil je odgovor i rešenje za ovakve situacije, pa se Smart rent a car Beograd nametnuo kao jedno od idealnih rešenja.

Smart

Brend Smart nastao je kao spoj švajcarskog proizvođača satova Swatch i nemačkog proizvođača automobila Daimler Ag kada su zajedno ušli u posao i stvorili novi automobil pod imenom Smart.

Smart zapravo predstavlja skraćenicu od Swatch Mercedes Art.

Osnovne karakteristike Smart-a
Dužina (mm) 2.500
Širina (mm) 1.515
Visina (mm) 1.549
Međuosov. rastojanje (mm) 1.812
Prtljažnik (l) 150/260
Rezervoar (l) 33

smart rent a car beograd

Prednosti Smart rent a car Beograd

 • Lako parkiranje
 • Štedljiv dizel agregat
 • Pregledan
 • zabavan za vožnju
 • Atraktivan
 • Cena

Mane Smart rent a car Beograd

 • Mali prtljažni prostor
 • Velika potrošnja (benzinski agregati)
 • Ne može se koristiti za duža putovanja
 • Skučen prostor u kabini
 • Cena (po sličnoj ceni možete iznajmiti npr. Škodu Fabiu)
 • Samo dva mesta za sedenje

smart rent a car beograd

Naš savet ako želite da kupite Smart automobil je da prvo iznajmite smart rent a car Beograd, i  da testirate automobil da li vam u svim aspektima takav automobil odgovara. Drugi korak je da se dobro raspitate koliki su troškovi održavanja Smart-a. Po našim informacijama Smart može lepo da posluži kao gradski auto, s tim što traži veoma strogu negu odnosno održavanje, a nemarnost u ovom pogledu može biti veoma skupa.

Sa druge strane ako Vam zatreba mali gradski auto za isti novac koji biste platili za smart rent a car Beograd, možete iznajmiti npr. Škodu Fabiu, koja će zadovoljiti iste kriterijume kao i Smart, pri čemu ćete imati normalan prtljažnik, 5 mesta za sedenje (umesto dva u Smartu) i veoma moguće manju potrošnju goriva. U svakom slučaju, koja god vrsta automobila da vam zatreba budite slobodni da se obratite ljubaznom timu Infinity Rent a Car Beograd koji će u skladu sa Vašim potreba ponuditi idealan automobil za Vas.

Srećan put. 🙂

1 reply
 1. Slavica Mijatović
  Slavica Mijatović says:

  Pozdrav!

  Mi smo IT-kompanija MarathonSoftware koja se trenutno bavi razvojem aplikacije za rent-a-car i taxi-udruženja.

  Cilj našeg softvera je da unapredi i olakša poslovanje naših klijenata kroz personalizovani paket usluga koji je prilagođen potrebama svakog udruženja posebno.
  To zapravo znači da biste u našem softveru dobili samo one opcije koje su Vama potrebne, dok bi opcije koje ne koristite bile potpuno nevidljive.
  Interesuju nas Vaša iskustva sa trenutnim softverom i šta biste promenili ili poboljšali u njegovim karakteristikama.

  Bili bismo vam zahvalni ako biste mogli da odgovorite na jednu vrlo kratku anketu u cilju usavršavanja aplikacije i potencijalne buduće saradnje.

  Anketu možete pronaći na sledećem linku:
  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpN3Bw5Fb0aJNjvjpJ27qqtoW__4HlVWpzYRhSQiBcXVEtUg/viewform

  Hvala unapred!

  Srdačno

  Slavica Mijatović
  MarathonSoftware
  marathonsoftware.llc@gmail.com

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *