Rent a car usluge

Najbolje rent a car usluge nastaju pažljivo sakupljanim iskustvom i građenjem kvaliteta u ovom poslu. Naše usluge rent a car-a i iznajmljivanja vozila oblikovane su sa ciljem da na prvom mestu u tačno dogovoreno vreme isporuče ispravno vozilo i da tokom trajanja najma zadovolje sve potrebe naših klijenata.

Kako odabrati rent a car usluge

Za početak, uvek birajte ono što vama više odgovara. Obratite pažnju i na cenu i na kvalitet koji se može odmah primetiti ukoliko je prisutan. Imajte i u vidu da najniža cena ne nudi i dobru uslugu, ali ovde se često krije i nešto drugo. Na primer, cena varira i u zavisnosti od pozicije gde se nalazi rent a car agencija, pa tako agencije koje imaju svoje prostorije na aerodromima, skuplje su od 30 do 50% od onih koji imaju kancelarije u gradu.

Koje sve usluge rent a car nudimo:

Obavezno obratite pažnju i na starost vozila i da li se to navodi u ponudi. Na primer, sva naša vozila su do 5 godina starosti. Pročitajte i uslove i pravila korišćenja pre nego što se odlučite za rent a car usluge.

rent a car usluge beograd

Rent a car usluge Beograd

Naša rent a car kuća radi u Beogradu i možemo vam po dogovoru dostaviti odabrano vozilo u vreme koje vama odgovara. Sve se odvija u tri koraka, pa treba samo da odaberete vozilo, vreme i preuzmete vozilo koje ćemo vam po izboru isporučiti. Po dogovoru, rent a car usluge možemo isporučiti i na drugim lokacijama u Srbiji.

Rent a car aerodrom usluge

Posebno smo orijentisani na rent a car usluge na aerodromu kako bismo bili uslužni svim ljudima koji dolaze u Srbiju. Ukoliko i vi planirate svoj odmor ili poslovno putovanje u Srbiju, pozovite nas kako bismo i za vas obezbedili najbolje usluge rent a car-a. Vozilo može biti isporučeno i kasnije razduženo na aerodromu.

Rent a car usluge sa vozačem

Ukoliko je potrebno da uz rent a car usluge iznajmite i vozača imamo i ovu uslugu u ponudi. Vozač se iznajmljuje na dan i uz rent a car Mercedes ili rent a car Audi vozila iz našeg voznog parka. Vozač je celog dana na raspolaganju i samo vama na usluzi.