Rent a car uslovi - Uslovi iznajmljivanja vozila - Infinity

Rent a car uslovi

Rent a car uslovi naše agencije za rent a car u Beogradu Infinity rent a car su rezultat višegodišnjeg rada sa klijentima i slušanja zahteva korisnika rent a car usluge. U svakom trenutku smo tu za vas da vam pomognemo I razrešimo eventualne nedoumice u vezi sa ovim uslovima.

Vreme preuzimanja

Vreme preuzimanja i vraćanja rent a car mora biti identično, maksimalna tolerancija kašnjenja do jednog sata prilikom vraćanja. Kašnjenje duže od 1h se naplaćuje punim iznosom koji je predviđen za jedan dan iznajmljivanja. Minimalno korišćenje usluga je 24h.

Vraćanje automobila

Automobili Infinity Rent a car Beograd se mogu voziti na teritoriji Srbije, a za izlazak iz zemlje je potrebna posebna dozvola koja se dobija od ovlašćenog lica Infinity rent a car Beograd. Obavezna indentifikacija: Lična karta (može i pasoš ) i vozačka dozvola (važeća).

Depozit

Obavezan depozit od 200 do 300 eura, u zavisnosti od klase vozila. Ukupne troškove najma automobila najmoprimac je dužan da plati kreditnom karticom ili gotovinom, odmah po preuzimanju vozila..

Mesto preuzimanja

Pored poslovnice u Inđiji, rent a car možete preuzeti i na željenom mestu ukoliko ste prethodno izvršili rezervaciju. Vozilo se može preuzeti i vratiti i van radnog vremena, kao i na aerodromu Beograd.

Kilometraža

Dozvoljena pređena kilometraža koja ulazi u cenu najma je do 200km po danu, svaki sledeći kilometar se doplaćuje 12 dinara.

Eventualna šteta

Najmoprimac je odgovoran za štetu nastalu zbog nekorišćenja (stajanja) vozila za sve vreme popravke ukoliko je do oštećenja vozila došlo krivicom najmprimca. Visina štete nastale nekorišćenjem (stajanjem) vozila utvrđuje se u iznosu paušalne cene dnevnog najma vozila po važećem cenovniku.

Gorivo

Gorivo nije uključeno u cenu najma. Najmoprimac je dužan da pri vraćanju automobila vrati istu količinu goriva kao što je i preuzeo. U slučaju da goriva bude manje prilikom vraćanja naplatiće se razlika od depozita.

Oštećenja

Oštećenje guma, felni i donjeg postrojenja vozila, kao i oštećenje motora nastalo usled nedostatka ulja idu na teret najmoprimca. Najmoprimac je dužan da plati sve kazne i saobraćajne prekršaje koje su nastale zbog nepropisnog korišćenja automobila, uključujući i kazne za nepropisno parkinje.

Zamensko vozilo

Infinity Rent a Car Beograd nije obavezan da obezbedi zamensko vozilo ukoliko najmoprimac ošteti rent a car automobil svojom krivicom.

Cena najma uključuje Osiguranje od odgovornosti za štetu prema trećim licima do iznosa utvrđenog polisom obaveznog osiguranja. Svaki slučaj oštećenja ili krađe automobila u toku najma, najmoprimac je dužan da prijavi nadležnom organu Policije (Policijski zapisnik), u suprotnom plaća puni iznos oštećenja/vrednosti automobila bez obzira na to što je kupio osiguranje od štete ili osiguranje od krađe. U slučaju krađe vozila najmoprimac je dužan da dostavi ključeve i kompletnu dokumentaciju automobila.

Rent a car uslovi u Beogradu

Pre nego što se odlučite za naše usluge ili usluge neke druge agencije, obavezno pročitajte uslove korišćenja vozila. Obratite pažnju na odgovornost prema vozilu i kako se rešavaju sporne situacije. Imajte i pre svega u vidu da je za vreme perioda zakupa, auto u vašoj odgovornosti i da je potrebno da se o njemu brinete kao o sopstvenom vozilu.

rent a car uslovi beograd

Povoljni rent a car uslovi za iznajmljivanje vozila

Ukoliko budete istraživali rent a car uslove i drugih agencija, možete videti da su naši uslovi povoljni za korišćenje. Takođe, možete videti da je i obavezan depozit niži, odnosno, kreće se od 200 do 300 evra, dok se kod drugih agencija kreće od 300 do 500 evra. Ovi uslovi su zamišljeni tako da štite i naše klijente i našu kuću, odnosno vozila koja se predaju na korišćenje.

Kada ovi uslovi rent a car vozila stupaju na snagu

Ukoliko iskrsne neki od navedenih problema ili se javi bilo kakav problem, možete pročitati naše uslove korišćenja ili nas pozvati direktno pa će vas naš operater uputiti u sve uslove. Ukoliko je problem u toku, naša služba će vas brzo kontaktirati a u zavisnosti od problema i poslati dežurnu ekipu.