Rent a car Palilula

rent a car palilula

Rent a car Palilula brzo, lako i uz dostavu vozila. Da biste brzo došli do automobila za iznajmljivanje na Paliluli, javite se našoj agenciji za rent a car Infinity. Imamo bezbedna vozila za najam na duži ili kraći vremenski period i posebne uslove za svakog našeg klijenta.

Kako se vrši iznajmljivanje vozila

Da biste obavili rentiranje automobila, neophodno je da najpre potpišete ugovor sa našom agencijom. Ova procedura je propisana zakonom i mora se ispoštovati. Ugovor za rent a car mogu potpisati punoletna lica sa važećom ličnom kartom. Pored starosne granice za upravljanje iznajmljenim autom, mora se poštovati i zabrana upotrebe opojnih droga i alkohola pri upravljanju vozilom. Ukoliko ispunjavate sve navedene uslove, možete brzo završiti proces potpisivanja ugovora za rent a car na Paliluli.

Asortiman vozila za rent a car

Naša vozila su različite veličine i kubikaže i prilagođena su svima onima kojima je rent a car Palilula neophodan. Posedujemo manja gradska vozila koja su namenjena obilasku grada ili lakšem stizanju do određene tačke u gradu. Pored manjih, tu su i veći automobili namenjeni višečlanim porodicama kojima je prostor u vozilu od presudnog značaja. Naša agencija za rent a car se trudi da ispuni očekivanja širokog spektra korisnika naših vozila.

Bezbedna vozila za rent a car Palilula

Pored redovnih servisiranja i obaveznih tehničkih pregleda, naša vozila prolaze i dodatne kontrole neposredno pre svakog putovanja. Bitno nam je da ne ugrožavamo ničiju bezbednost, zato se trudimo da čestim proverama ispravnosti garantujemo sigurnu vožnju bez eventualnih neželjenih efekata ili trajnih posledica.

Najbolje cene za iznajmljivanje vozila na Paliluli

Pored kvalitetnih i ispravnih vozila koje nudimo svojim klijentima, brinemo i o njihovom budžetu. Cene najma vozila za rent a car Palilula su prilagođene našim klijentima i u skladu su sa platežnom moći naših građana kao i prilikama na domaćem tržištu. Klijenti koji su sarađivali sa nama za rent a car Palilula su naša najbolja reklama i preporuka.

Foto: GOP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *