Rent a car neograničena kilometraža – Zašto je bitno iznajmljivanje automobila sa neograničenom kilometražom

Rent a car neograničena kilometraža

U Infinity Rent a Car agenciji za iznajmljivanje automobila možete imati mogućnost za paket rent a car neograničena kilometraža. Pored toga, pružamo i druge mogućnosti koje će olakšati vašu vožnju po povoljnoj ceni. Potrebno je samo da nas kontakirate i odmah ćemo vam dati više informacija kako da iznajmite vozilo u Beogradu i obavite svoj posao na vreme.

Šta znači rent a car neograničena kilometraža?

Kada iznajmite auto u bilo kojoj agenciji, postoje paketi gde je kilometraža ograničena. Na primer, ograničenje je na 200 km dnevno, dok se svaki dalji pređeni kilometar doplaćuje po kilometru. Na taj način, rent a car agencija osigurava da se iznajmljeni auto ne troši previše ili ako se troši da ta vrsta amortizacije bude nadoknađena.

Mnoge agencije, ograničavaju manje pakete za manji broj dana i tu ne može da se iskoristi rent a car neograničena kilometraža. Međutim, za veće pakete i kada automobil iznajmljuje na više dana (regulisano paketom i pravilnikom) može da se iskoristi mogućnost rent a car neograničena kilometraža.

Kako da dobijete neograničenu kilometražu?

U zavisnosti od agencije do agencije, potrebno je da se odmah raspitate da li je za rent a car neograničena kilometraža ili je potrebno zadovoljiti određene uslove, odnosno, da li je uopšte moguće dobiti neograničenu kilometražu. U svakoj boljoj agenciji za rent a car je to moguće, makar je tako u našoj.

Pored rent a car usluge sa neograničenom kilometražom, nudimo i rent a car na aerodromu i iznajmljivanje automobila u celom Beogradu.

Ukoliko je moguće, verovatno će vam reći da je potrebno da iznajmite vozilo na više dana. Na primer, na 4, 5, 6 ili više dana da bila uključena mogućnost rent a car sa neograničenom kilometražom. Ako vam vozilo može treba na toliko dana, to obično i znači da ćete putovati više i preći više kilometara, pa obavezno iznajmite vozilo tako da dobijete tu mogućnost. Na taj način možete da izbegnete nepotrebno dodatno plaćanje po kilometru.

Iznajmljivanje automobila neograničena kilometraža

Kod nas takođe možete da dobijete neograničenu kilometražu, ali predlažemo da nas pozovete na 0641600175 kako bismo čuli više o vašim planovima i pronašli najbolji paket za vas.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *