Rent a car mesečno – Kad je iznajmljivanje automobila na mesec dana najbolja opcija

rent a car mesecno beograd iznajmljivanje vozila

Najbolja usluga i najbolji uslovi za rent a car mesečno iznajmljivanje vozila u Beogradu. Samo u Infinity rent a car mesečno uz najam dobijate i mogućnost neograničene kilometraže i kasko osigurana vozila.

Vozila za koja važi rent a car mesečno korišćenje

U Infinity rent a car voznom parku nalaze se udobna vozila do 5 godina starosti. Svako naše vozilo prolazi redovne tehničke preglede i redovne servise kako bismo uvek mogli da ponudimo vozila u top stanju. Rent a car mesečno možete da iznajmite manja vozila kao što su Volkswagen Polo, Renault Clio 4, Škoda Fabia, VW Golf 7, ili komfornija vozila kao što su Peugeot 308 Automatik, Citroen C4 Automatik, Škoda Octavia Automatik, Audi A6. Svako od naših vozila se dobro održava i čisti nakon svake vožnje.

Rent a car usluge koje nudi naša kuća:

Mesečni najam rent a car u Beogradu

Naša agencija je među prvima omogućila rent a car Beograd mesečno iznajmljivanje vozila pa smo vremenom uvideli šta je naših klijentima najviše potrebno kada se odlučuju za najam vozila na duži period. Upravo zbog toga, omogućili smo najbolje uslove za rent a car Beograd mesečno zakupljivanje vozila. Ukoliko dolazite u Srbiju na duže, na odmor ili iz Srbije idete na letovanje i potreban vam je auto, obratite se nama pa ćemo za vas pronaći najbolji paket za mesečni najam vozila u Beogradu.

Mesečne cene iznajmljivanja vozila

Za rent a car Beograd mesečno iznajmljivanje vozila kod svake agencija važi nepisano pravilo da je cena zakupa rent a car vozila niža što je period najma duži. U našoj agenciji smo se potrudili da to bude još i bolje pa postoji i mogućnost korišćenja paketa sa neograničenom kilometražim (nemate doplatu kada pređete ograničenje) i mogućnost punog kasko osiguranja za vozilo koje iznajmite u paketu za rent a car Beograd mesečno. Potrebno je samo da nas kontaktirate i mi ćemo vas uputiti u konkretne detalje i šta je potrebno da biste odabrali najbolje rent a car usluge u Beogradu.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *