Rent a car jeftino Beograd – Kako jeftino iznajmiti auto i kako vrsta motora utiče na rent a car cene

rent a car jeftino

Rent a car jeftino iznajmljivanje automobila za svakodnevne vožnje i posebne poslovne prilike. Agencija za rent a car sa dugogodišnjim iskustvom i najboljom ponudom u Beogradu. Vozila do pet godina starosti i mogućnost iznajmljivanja vozila sa neograničenom kilometražom.

Jeftino iznajmljivanje vozila u Beogradu

Naša ponuda se sastoji od kvalitetnih i dobro održavanih vozila koja se redovno tehnički testiraju i zadovoljavaju sve standarde. Ukoliko želite da vas rent a car jeftino prođe, najbolje je da nas kontaktirate što pre i zakažete svoju vožnju. Pored odličnih vozila i nudimo posebne uslove koji će vam pomoći da vaš posao završite brzo i udobno bez brige i razmišljanja. Rent a car jeftino iznajmljivanje a da istovremeno zadovoljava sve zahteve i pruža odlične uslove moguće je jedino u Infinity rent a car agenciji.

Evo kako da vas rent a car jeftino izađe

Naručite vozilo koje vam je zaista potrebno. Kod nas možete da birate od običnih svakodnevnih vozila do najluksuznijih vozila koja dolaze sa profesionalnih vozačem. Što bolje budete odabrali manje će vas koštati auto za priliku koju ste planirali. Obavezno naručujte vozilo odmah i unapred za period koji vam je potreban jer što je duži period izjanmljivanje, to je usluga jeftinija. Ako planirate dugo i daleko putovanje obavezni i planirajte vozilo uz koje dolazi kasko osiguranje jer tako nećete morati da brinete da li će se autu nešto desiti.

Najbolji izbor vozila po pristupačnim cenama

Rent a car jeftino vozilo možete da iznajmite u Beogradu u Inifinity rent a car agenciji. Sva naša vozila su do pet godina starosti i dajemo najpovoljniju cenu za iznajmljivanje vozila. Cene iznajmljivanja vozila startuju od 18 evra na dan i po ovoj ceni možete iznajmiti Škoda Fabia vozilo koje će vas odlično poslužiti u gradskim i uslovima putovanja oko grada. Za duže relacije preporučujemo ipak vozila iz više klase udobnosti i sa nešto više motorne snage. Tu spadaju Škoda Oktavia, Audi A6 ili Mercedes S500L.

Slobodno nas kontaktirajte za svako pitanje ili nedoumicu oko iznajmljivanja automobila ili bilo kog segmenta rent a car usluge.

Gotovo je sa dizel motorima i jeftinim rent a car uslugama?

Pitanje ekologije i zagađenja vazduha je nešto što je svakim danom sve zastupljenija tema. Svi znamo da nešto moramo da preduzememo kako bi održali našu planetu čistom i zdravom. Na tom putu, izazovi su mnogi. Automobilska industrija je odavno na udaru kao jedan od najvećih zagađivača, a među njima i rent a car kao uslužna delatnost. Poznato je da dizel motori manje troše goriva u odnosu na benzinske motore, pa se tako često podrazumeva da biste dobili rent a car jeftino, on će u stvari često onaj sa dizel motorom. A da li je gotovo sa dizel motorima i sa generalno i dalje možete dobiti rent a car jeftino?

Svake godine imamo sve strožije i strožije standarde kada su u pitanju motori sa unutrašnjim sagorevanjem, posebno dizel motori. Proizvođači automobila su se susreli sa velikim izazovima jer svakim danom se očekuje smanjenje emisije ugljen dioksida. Na posebnom udaru već godinama su dizel agregati. Najnoviji udar dolazi iz Nemačke. Naime, vrhovni sud u Nemačkoj presudio je u korist velikih gradova, a vezano za zabranu sa dizel motorima. Šta to tačno znači? Ovo je najava koja bi mogla da pogodi više od 12 miliona vozila sa dizel motorima na najvećem evropskom tržištu, a za proizvođače automobila to znači još skuplju proizvodnju ili modifikaciju postojećih agregata.

rent a car povoljno beograd

S obzirom da ovakva zabrana dolazi iz Nemčke, kao najvećeg evropskih tržišta može se očekivati da će ovakve korake preduzeti i ostale evropske zemlje. Neki od glavnih gradova evropskih zemalja već su najavili da u narednih 5 do 10 godina žele da potpuno izbace automobile sa dizel motorima sa svojih ulica. Sve ovo rezultira padom potražnje i prodaje automobila sa dizel agregatima.

Danas su kupci automobila u velikoj meri zbunjeni i u dilemi jer ne znaju da li automobil koji danas kupe će moći da voze u određenim gradovima i da li će im prosto biti otežena putovanja. Mogući scenario je recimo da danas kupite nov dizel automobil u Srbiji i da želite da putujete u Milano. Međutim, zvaničnici Milana već su najavili da do 2025. godine žele da potpuno izbace dizel automobile iz svog grada. Tada vam put već postaje komplikovaniji jer recimo morate da koristitie avion ili neki rent a car jeftino ili rent a car za inostranstvo. A to su i dodatni troškovi s obzirom da posedujete sopstveni automobil.

Da li se i dalje može dobiti rent a car jeftino?

Ipak da se vratimo na početno pitanje da li je gotovo sa dizel agregatima i da li i dalje možete dobiti rent a car jeftino. Sa jedne strane videli smo da su brojne regulative za zabranu dizel motora već donesene i da će ih biti i dalje. Sa druge strane, tehnologija napreduje i motori sa benzinskim pogonom više nisu toliki potrošači. Naprotiv, poznati su već sada benzinski motori sa malom zapreminom koji jako dobro pariraju dizel motorima po pitanju potrošnje goriva. Tako da, za očekivati je da će se benzinski motori sve više koristiti i usavršavati. A da li dizel agregati će preživeti ili ne ostaje nam da vidimo.

iznajmljivanje vozila jeftino beograd

Bilo kako bilo, ako vam zatreba rent a car jeftino, naša agencija – Infinity Rent a Car Beograd Vam uvek može ponuditi najbolje vozilo za Vas i Vaše potrebe. Naš vozni park za rent a car se sastoji od automobila i sa benzinskim i sa dizel agragatima po najpovoljnijim cenama, dok u ponudi imao i rent a car automatik automobile. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *