Rent a car dostava – Dostava vozila na vašu adresu bilo gde u Beogradu

rent a car dostava na adresu beograd aerodrom

Agencija Infinity Rent a car Beograd radi rent a car dostavu na odabranu lokaciju i dogovoreno vreme. Potrebno je da odaberete vozilo, datum i čas i javite nam koristeći našu kontakt formu. Rent a car dostava se vrši svakog dana.

Odabir vozila i vremena za dostavu

Da biste koristili naša vozila i uslugu iznajmljivanja, potrebno je da najpre odaberete vozilo iz našeg parka. U zavisnosti od toga šta vam je potrebno možete odabrati ekonomična vozila namenjena gradskim uslovima, iznajmiti luksuzna i komforna vozila za duže relacije ili vozila sa vozačem kao našu najbolju uslugu.

Tačna i sigurna dostava vozila

Nakon odabira vozila, birate datum i vreme kada je potrebno da dostavimo vozilo. Vozilo dostavljamo tačno na vreme i odgovorno poštujemo naš dogovor. Ukoliko sa vaše strane bude nekih promena u koje ste upućeni blagovremeno, očekujemo da nam sve promene i kašnjenja javite čim vi dobijete te informacije. Na primer, ako kasni let sa kojim dolazite na aerodrom ili bude nekih drugih neplaniranih ili smetnji na koje vi ne možete direktno da utičete, možete da nas kontaktirate.

Pogledajte još i: Rent a car aerodrom

Rent a car vozila do 5 godina

Sva naša vozila za rent a car dostavu su do pet godina starosti. Takođe, sva vozila se redovno proveravaju na tehničkim pregledima i zadovoljavaju sve uslove tako ćete tokom najma biti potpuno sigurni. Od trenutka kada uradimo dostavu vozila na dogovorenu adresu, možete preuzeti vozilo i dalje raspolagati sa njim po dogovoru.

Rent a car dostava i preuzimanje vozila

Rent a car dostava se obavlja po unapred dogovorenom, ali preuzimanje (razduživanje) vozila se takođe može raditi po dogovoru, datumu i vremenu koje vama odgovara. Ono o čemu mi brinemo jeste da ne morate da se vozite taksijem da biste došli i preuzeli auto u našoj agenciji, niti morate da ponovo koristite taksi ili Car:Go kada razdužite auto u našoj agenciji za rent a car.

Sve podatke, dostavu i preuzimanje možemo sakupiti i učiniti da iznajmljivanje automobila bude što lakše po vas. Mi dostavljamo vozilo do vas, mi takođe dolazimo po vozilo kada odlučite da vam auto više nije potreban.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *