, ,

Rent a car Dedinje i Senjak

rent a car dedinje senjak beograd

Rentiranje vozila Dedinje i Senjak najpovoljnije u rent a car agenciji Infinity Rent a Car. Profesionalna usluga i najbolji uslovi za rent a car Dedinje i Senjak uz mogućnost punog kasko osiguranja i dodatne neograničene kilometraže.

Rent a car Dedinje

Ukoliko se nalazite na Dedinju ili je Dedinje vaša odrednica, za vas radimo rentiranje vozila Dedinje i dostavljamo vozilo na vašu adresu. Potrebno je samo da pozovete naš broj telefona kako bismo ogranizovali dalje korake. Rent a car na Dedinju spada u jednu od naših najtraženijih lokacija pa za vas imamo i posebne uslove.

Rent a car Senjak

Senjak je takođe jedna od lokacije gde naša vozila najčešće budu isporučivana pa možemo u svako doba da isporučimo vozilo za vaše potrebe. Predlažemo da pogledate naš vozni park i odaberete vozilo koje vam najviše odgovara za ono što planirate da radite. Rent a car Dedinje i Senjak su vam uvek na raspolaganju.

Neograničena kilometraža i puno kasko osiguranje

Ove usluge dobijate uz odgovarajući paket koji možete odabrati među našim uslugama. Rent a car Dedinje i Senjak kao jedne od najtraženijih lokacija omogućava i da dobijate posebne uslove i neograničenu kilometražu za rentiranje vozila na više dana, kao i kasko osiguranje kod određenih tipova vozila.

Lux transfer aerodrom

Ukoliko tek dolazite u Srbiju i potrebno je da vas sačeka vozilo na aerodromu ili je potrebno da mi obezbedimo vozača i kompletan prevoz do aerodroma ili sa aerodroma to takođe možete odabrati među naših uslugama i dobićete najbolje ogranizovan i najudobniji transfer.

Vozila za profesionalnim vozačem

U zavisnosti od vozila koje odaberete, možete dobiti i profesionalnog vozača koji će vam biti na raspolaganju za sve vožnje koje su vam potrebne za rent a car na Dedinju i Senjaku. Rentiranje vozila obuhvata i udobnost i uslugu koja nas izdvaja od sve druge konkurencije kada je rent a car u pitanju. Sve što treba da uradite jeste da pozovete naš broj za rent a car i vozilo će odmah biti pripremljeno za vas.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *