Rent a Car cene – Iznajmljivanje vozila od 15 eura po danu

rent a car cene beograd cenovnik iznajmljivanja vozila

Rent a car cene u Beogradu se kreću od 15 evra na dan pa na više, u zavisnosti od automobila koji se iznajmljuje, ali i u zavisnosti od doba godine. Cene rent a car usluge mogu biti i dodatno raznolike na osnovu drugih faktora kao što je stanje ili marka vozila.

Rent a car cene u Beogradu tokom leta

Leto je doba godine kada se za rent a car cene najviše pita. Leto i oko Nove godine i Božića su periodi kada se rent a car usluge najviše traže. Tokom ovih perioda ove usluge mogu biti posebno zanimljive velikom broja turista koji dolaze u Beograd, ali i velikom broju naših ljudi koji rade u inostranstvu i ne dolaze svojim kolima u Srbiju.

Tokom leta je skoro nemoguće naći slobodno rent a car vozilo bez ozbira na rent a car cene. Neka ustaljena najniža cena za rent a car kreće se od 15 evra dnevno pa na više. Za ovu cenu možete pronaći neko manje vozilo, kao što su Fiat Punto, Škoda Fabia, Renault Clio i drugi automobili. Ukoliko se spremate da dođete u Srbiju i planirate da koristite rent a car, rezervišite na vreme. Pozovite naš rent a car kontakt telefon kako biste napravili rezervaciju.

Šta najviše utiče na rent a car cene i na šta treba obratiti pažnju

Na rent a car cene najviše utiče marka vozila, stanje vozila, doba godine i lokacija rent a car kuće. Za doba godine je već jasno, kao što smo napisali. Kada je marka vozila u pitanju, sve zavisi od vaših potreba. Ako vam je potrebno manje vozilo, za kratke relacije u Beogradu i oko Beograda, slobodno možete zakupiti Fiat Punto, Škoda Fabia, Renault Clio ili Golf vozilo. Rent a car cene za ova vozila kreću do 15 evra po danu.

Međutim, ako planirate da putujemo dalje oko Beograda i obilazite Srbiju, obavezno pogledajte vozila kao što su Mercedes ili Audi. Ova vozila su pogodna za dalje relacije zato što su sigurna i udobna pa vas neće zaboleti leđa od dugog sedenja. Cena ovih vozila kreće se od početnih 70 evra na dan na na više. Ovu cenu možete odmah pronaći u Infinity Rent a Car Beograd kući.

rent a car cene beograd cene za iznajmljivanje vozila

Kada je u pitanju stanje vozila, to može biti povezano sa godinama starosti vozila, pa dobro obratite pažnju pre nego što se odlučite za zakup. Na primer, u Infinity Rent a Car agenciji, ni jedno vozilo nije starije od 5 godina. Čast izuzecima, ali po mnogim drugim agencijama možete se sresti i sa nekoliko puta starijim vozilima. Pre nego što svoju sigurnost i novac uložite u takva vozila, dobro se raspitajte.

Bitnu ulogu na rent a car cene ima i lokacija agencije. Obratite posebnu pažnju na ovaj detalj jer će vam pomoći da uštedite i do 50% rent a car cene. Agencije koje imaju svoje predstavništvo na aerodromu su često i za 50% skuplje od agencije koja nudi istu uslugu a ima svoje kancelarije u gradu. Jednostavno, agencija koja radi direktno sa aerodroma, plaća mnogo višu cenu za zakup prostora na aerodromu nego što to plaća agencija iz grada. Kako biste uštedeli, naručite vozilo iz grada umesto direktno na aerodromu.

Kada da uštedite na postojeće rent a car cene

Ako ste pronašli vozilo slušajući naše savete koje smo zapisali, dodatno možete uštedeti tako što ćete vozilo zakupiti na duži period. Naravno, neće vam se isplatiti ako zakupite na period duži od planiranog boravka, ali ako već znate da ćete u Srbiji biti 9 dana, za toliko dana i zakupite rent a car vozilo unapred. Najgora opcija je ako zakupite vozilo na jedan ili dva dana i onda svakoga dana produžavate.

Dobro isplanirajte svoj boravak i broj dana za zakup vozila kako bi vam se rent a car cene uklopile što bolje u vaš budžet.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *