,

Rent a car bez kreditne kartice u Beogradu

rent a car bez kreditne kartice

Kod nas postoji i opcija za rent a car bez kreditne kartice kada je plaćanje za najam vozila u pitanju. Ovo podrazumeva i rent a car plaćanje u kešu za sve osnovne i dodatne pakete, i pakete koji uključuju lux transfer aerodrom i neograničenu kilometražu.

Sve vrste plaćanja za rent a car usluge

Kada je plaćanje u pitanju, omogućavamo više načina plaćanja pa i rent a car bez kreditne kartice ukoliko trenutno ne možete da platite karticom, nemate dovoljno na računu ili jednostavno nemate kreditnu karticu. Opcije su plaćanje kešom ili čekovima. Nekih dodatnih opterećenja za određeni način plaćanja bilo da se radi o plaćanju rent a car bez kreditne kartice ili na neki drugi način nema. Ukoliko planirate unapred, možete nam naglasiti pri dogovoru i naručivanju vozila na koji način biste voleli da izvršite plaćanje usluge koju iznajmljujete kod nas.

Bez kreditne kartice, kod nas možete iznajmiti:

Posebne pogodnosti za rent a car bez kreditne kartice

Sve pogodnosti naših rent a car paketa važe i za sve vrste plaćanja. Bilo da se odlučite za osnovni paket naših vozila iz voznog parka ili vam treba lux transport aerodrom, iznajmljivanje vozila sa profesionalnim vozačem i kasko osigurana vozila, potrudićemo se da za vas napravimo najbolju ponudu. Sve naše ponude uključuju i rent a car bez kreditne kartice bilo da dolazite direktno kod nas ili mi vršimo dostavu i preuzimanje vozila koje ste naručili.

Plaćanje u kešu rent a car Beograd

Ukoliko se odlučite za rent a car Beograd bez kartice, uvek možete platiti u kešu. Za duže iznajmljivanje vozila imamo i odlične pakete sa neograničenom kilometražom što će vam dodatno uštedeti novac pa neće biti potrebe da pazite na kilometre tokom vaše vožnje. Ovaj paket je posebno koristan ukoliko idete na duže relacije i obilaske Srbije ili okolnih zemalja. Za koji god način plaćanja da se odlučite pronaći ćemo najbolju uslugu za vas i maksimalno vam izaći u susret kako bi sve prošlo u najboljem redu i bez dodatnog stresa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *