Rent a car bez depozita Beograd

rent a car bez depozita

Da li pružate uslugu rent a car bez depozita Beograd?

Ovo je jedno od pitanja sa kojima se susrećemo s vremena na vreme. Možda ste se nekad zapitali zašto rent a car agencije traže rent a car depozit i da li taj depozit baš mora da se ostavi? Ovo pitanje sa strane klijenta uvek treba razumeti, svi mi želimo da kupimo ili iznajmimo nešto po što povoljnijoj odnosno po što jeftinojoj ceni. Međutim, recimo da imate neku vrednu stvar, npr. foto aparat i da vam potpuno nepoznata osoba traži vaš foto aparat na zajam, da li bi ste se raspitali o toj osobi, ko je, šta je, odakle je i kako ili čime misli da garantuje da će pozajmljeni foto apparat da vrati u istom stanju kao i prilikom preuzimanja? Naravno, verovatno ne biste ni dali nepoznatoj osobi vredan predmet, a i ako biste dali sigurno bi tražili neku vrstu garancije.

Slično je i sa rent a car uslugama. Automobili koji se iznajmljuju u 90% slučajeva se iznajmljuju potpuno nepoznatim osobama. S toga je potrebno napraviti validan ugovor o iznajmljivanju automobila u 2 ili 3 primerka. Kao sastavni deo tog ugovora potrebana je garancija. Sa jedne strane klijent očekuje ispravan i bezbedan auto, a sa druge strane rent a car agencija očekuje da joj se iznajmljeni automobil nakon najma vrati u istom voznom stanju, kao i prilikom preuzimanja. Kako bi se to osiguralo rent a car kompanije traže obavezan depozit odnosno vrstu garancije od klijenta.

rent a car bez depozita

Neke rent a car kompanije zaista traže velike depozite

Sa druge strane s vremena na vreme pojavljuju se rent a car kompanije koje nude uslugu rent a car bez depozita. Takva usluga je uvek primamljiva, pogotovo u poređenju sa nekim poznatim rent a car agencijama, koje za iznajmljivanje prosečnog automobila traže od 700 do čak 1500 EUR depozit. Međutim, uslugu rent a car bez depozita obično prate i stariji i lošiji automobili, pa pre ovakve odluke treba dva puta razmisliti. Da li je vredno i da li se isplati krenuti na put sa automobilom starim 10 godina? U našem prethodnom tekstu smo pisali o tome da neke rent a car kompanije krše zakon i iznajmljuju automobile starije od 5 godina i da time najviše gube sami klijenti.

Elem, šta mislite kakvi su ti automobili koje rent a car kompanije daju bez ikakve garancije odnosno depozita? Šta vam to još govori o rent a car bez depozita Beograd usluzi? Koliko je rent a car kompanijama stalo do svojih automobila, ako ih iznajmljuju bez ikakve garancije odnosno depozita. Jel bi ste vi vozili takav automobil koji rent a car kompanija daje tako olako, budi li vam to neku vrstu sumnje?

Rent a car kompanije koje svoje automobile redovno održavaju, i koji imaju veliku vrednost, sigurno će tražiti garanciju odnosno depozit. Razmislite i sami, šta bi ste vi svoje dragoceno dali bez ikakve garancije? Odnosno, ako vam je nešto vredno i ako nešto održavate i ulažete u to, da li bi ste to dali nekome bez ikakve garancije? Poenta je da li je rent a car bez depozita usluga stvarno i bolja rent a car usluga?

rent a car bez depozita beograd jeftino

Mi u Infinity Rent a car Beograd ne pružamo uslugu rent a car bez depozita, ali sam iznos depozita iznosi od 200-300 EUR, zavisno od kategorije automobila. Mi apsolutno razumemo naše klijente i naš cilj jeste da pružimo klijentima najbolje automobile po najboljim cenama. Kako bi pružili najbolje automobile i kako bi naši klijenti putovali sigurno i bezbedno, potrebno je da konstatno obnavljamo naš vozni park, servisiramo naše automobile itd, a to ujedno isključuje opciju rent a car bez depozita. Jer mi volimo naše automobile. 🙂

Za sve dodatne informacije u vezi iznajmljivanja automobila naš ljubazan i profesionalan tim vam stoji na raspologanju 00 – 24h. Pogledajte naš rent a car vozni park i rezervišite automobile na vreme.

Kao i uvek, želimo vam siguran i srećan put.

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

    Leave a Reply

    Want to join the discussion?
    Feel free to contribute!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *