Rent a car automatik Beograd – Vozila sa automatskim menjačem

rent a car automatik iznajmljivanje vozila sa automatskim menjačem

Najpovoljnije cene za rent a car automatik. Iznajmljivanje vozila u Beogradu uz puno kasko osiguranje i vozila do pet godina starosti. Jednostavno i brzo do željenog automobila koji će vas sigurno ovdesti tamo gde je to potrebno.

Renomirana firma za rent a car automatik

Ukoliko vam je neophodno vozilo za zakup i korišćenje u određenom vremenskom intervalu, na pravom ste mestu. Naša firma agencija za rent a car se već dugi niz godina bavi ovim poslom. Kvalitet, ispravnost vozila i poverenje klijenata sa kojima radimo rent a car automatik osnovna su načela poslovanja naše firme za iznajmljivanje vozila sa automatskim menjačem. Svesni rizika koji ovaj posao nosi, vodimo računa da svi naši saradnici koji se opredele da iznajme vozilo baš kod nas budu apsolutno zadovoljni pruženim uslugama koje se tiču rent a car automatik iznajmljivanja automobila.

Kako se obavlja najam rent a car automatik vozila?

Kada se klijent javi našim operaterima i objasni kakva mu je usluga u vezi sa iznajmljivanjem auta potrebna, neophodno je sklopiti zvaničan dogovor u vezi sa rent a car automatik najmom vozila. Jednostavnije rečeno potpisuje se ugovor o iznajmljivanju vozila između najmodavca (naše agencije) i najmoprimca (klijenta). Podrazumeva se da zakonske regulative koje se tiču dužine posedovanja vozačke dozvole moraju biti ispoštovane i da osoba kojoj je neophodan automatik rent a car ima dovoljan broj godina. Takođe, najmoprimac vozila je u obavezi da postupa savesno i odgovorno prilikom upravljanja vozilom koje iznajmljuje što u prevodu znači da ne sme biti pod dejstvom opojnih sredstava, kao i da vozilo ne sme upotrebiti u svrhe koje nisu propisane ugovorom o najmu. Sva vozila koje su predmet rent a car automatik iznajmljivanja su osigurana, a samim tim bezbedna za korišćenje.

Vozni park za rent a car automatik

Vozila koja se nalaze na raspolaganju su dobro održavana i redovno servisirana. Naš vozni park je raznolik i namenjen ljudima koji pripadaju različitim socijalnim sferama. Nadamo se da ćete kod nas pronaći upravo ono što pogoduje vašim potrebama i mogućnostima. Iz našeg bogatog voznog parka automobila sa automatskim menjačem izdvajamo:

Automatski menjači će vaše rent a car iskustvo učiniti boljim i lakšim. Pozovite Infinity Rent a Car Beograd na: 0641600175 kako biste iznajmili automobil sa automatskim menjačem.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *