Rent a car agencija – Sve što treba da znate kada iznajmljujete auto

rent a car agencija beograd agencija za iznajmljivanje vozila

Infinity je rent a car agencija sa višegodišnjim iskustvom u poslovima rent a cara, iznajmljivanja automobila i lux trasportom. Rent a car agencija kao što je naša nastoji da privuče nove i održi poznanstva sa starim klijentima pružajući najbolje usluge i najpovoljnije iznajmljivanje auta.

Rent a car agencija u Beogradu

Naša rent a car agencija najviše poslova ogranizuje u Beogradu. Uz najpovoljnije cene za rent a car usluge i odličan kvalitet vozila zadovoljavamo sve potrebe čak i najzahtevnijih klijenata. U naše usluge spada klasično iznamljivanje automobila, ali i dostava vozila na dogovorenu adresu, iznamljivanje vozila za vozačem i punim kasko osiguranjem.

Najbolja luksuzna vozila do 5 godina starosti

Sva vozila u voznom parku koji poseduje naša agencija su do 5 godina starosti i prolaze sve tehničke i redovne servisne preglede. Posedujemo odlična porodnična vozila koja možete koristiti za svakodnevne potrebe, ali naša rent a car agencija poseduje i vozila iz luksuzne klase koja možete koristiti za poslovne potrebe i najudobniju vožnju.

Neograničena kilometraža

U zavisnosti od pakete usluge, naša rent a car agencija pružiće vam mogućnost da imate rent a car sa neograničenom kilometražom u sklopu iznajmljivanja vozila kod nas. Ova mogućnost nije dostupna kod svih paketa ali predstavlja odlučnu olakšavajuću okolnost ukoliko iznajmljujete na duži period ili imate potrebu da pređete veliki broj kilometara. Kako pri tome ne biste plaćali svaki novi dodatni kilometar, nudimo i mogućnost vožnje bez ograničenja u kilometraži.

Lux transport aerodrom i transport Beograd

Ovo je posebna usluga koju pruža naša rent a car agencija. Može se reći da volimo i da se pohvalimo kvalitetom naše usluge koja dolazi sa odličnim vozilom i profesionalnim vozačem. Naš vozač se brine da vožnja protekne u najboljem redu tako da vi možete da se posvetite svojim poslovima. Ukoliko nam dolazite iz daleka možete nam javiti kada stižete na aerodrom i koji je broj leta u pitanju. Vaše vozilo će biti pripremljeno i čekaće vas.

Ukoliko vam treba profesionalna agencija za rent a car, na pravom ste mestu, biće dovoljno da popunite formular sa desne strane ili pozovete: 062788899

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *