Rent a Car Aerodrom (Nikola Tesla Beograd)

rent a car aerodrom beograd

Sleteli ste u Beograd, vaša poseta je turističke ili poslovne prirode. Toliko toga ima da se vidi, a vi jednostavno nemate dovoljno vremena da se snalazite po gradskom prevozu da biste obišli sve zanimljivosti. Jedan od najboljih načina da što bolje doživite grad za kratko vreme jeste da iznajmite vozilo.

Rent a car usluge će prilično olakšati celo vaše putovanje. Čim sletite na aerodrom Nikola Tesla, sačekaće vas iznajmljen automobil. Kilometraža vam nije ograničena, a ukoliko to želite možete iznajmiti vozača i automobil možete razdužiti isto na aerodromu. Sve je u potpunosti prilagođeno vašim potrebama i vašem užitku!

Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu

Aerodrom Nikola Tesla je najveći aerodrom u našoj državi. Njegova istorija počinje još davne 1910. godine gde je isprva imalo ulogu vojnog vežbališta za pilote. Lokacija aerodroma se često menjala, nalazio se na Banjici, pa na mestu gde se sada nalazi Planetarijum, onda u Pančevu, u Zemunu i tek onda premešten na Surčin tokom 50-ih godina prošlog veka.

2006. godine aerodrom je nazvan po srpskom naučniku Nikolu Tesli. Sa njega saobraćaju 33 avio kompanije u 38 država sveta. Predstavlja jedan od najposećenijih aerodroma u regionu sa oko 6 miliona poseta na godišnjem nivou, a taj broj postaje sve veći iz godine u godinu.

Ovolika količina trasporta je Beogradu od velike važnosti i ujedno predstavlja područje za razvijanje grane turizma.

Šta dobijam kada iznajmim vozilo na aerodromu

Sve što je potrebno uraditi ako želite da vas vozilo naše agencije sačeka na aerodromu jeste da nas pozovete, odaberete neko vozilo iz našeg voznog parka koje će vam najviše odgovarati. Obavestite nas tačno kog datuma i u koje vreme ćete sleteti na aerodrom Nikola Tesla. Potpisaćemo ugovor za broj dana koliko planirate koristiti automobil i slobodno ga možete koristiti.

U slučaju kada let kasni ili vi niste u mogućnosti da dođete u tačno zakazano vreme, obavestite nas naknadno da bismo i mi mogli pomeriti vreme dostavljanja vozila i dočekati vas.

Svako vozilo iz našeg voznog parka je sasvim ispravno, sa odrađenim kako redovnim, tako i vanrednim tehničkim pregledom. Automobili su novije generacije, sa maksimum pet godina starosti.

Vaša bezbednost i kvalitet usluge su nam na prvom mestu. Cilj nam je da budete zadovoljni iznajmljenim automobilom i da se nekad odlučite da nam se ponovo vratite.

U zavisnosti od toga šta vam je potrebno, na raspolaganju su različiti tipovi vozila za kraće ili duže relacije, luksuzna ili porodična vozila kao i naši raznovrsni paketi rent a car usluga. Nudimo pakete sa kasko osiguranjem, kao i sa i neograničenom kilometražom, što će doprineti da istražujete Beograd i okolinu bez ikakvih briga i u potpunosti se opustite.

Usluge rent a cara na aerodromu

Rent a car aerodrom usluge i dalje najčešće koriste ljudi iz inostranstva, a let avionom put čini najbržim i najjednostavnijim. No, često može doći do komplikacija kada se odlučite da dovozite svoje vozilo iz inostranstva i trošite vreme i novac na granici i usput rizikujete da dođe do kvarova na vašem automobilu u stranoj državi.

Upravo zbog tih razloga je daleko lakše iznajmiti vozilo u rent a car agenciji. Uz kasko osiguranje ne morate brinuti o posledicama eventualnih kvarova ili nesreća na putu jer su one pokrivene čak i da su prouzrokovane vašom krivicom. Nema čekanja na aerodromu na utovar automobila, niti se morate brinuti hoće li se vozilu nešto dogoditi bilo u transportu bilo u samoj vožnji kroz grad.

Svako ko je jednom koristio usluge iznajmljivanja vozila na aerodromu, teško da će se ikada ponovo odlučiti da iz inostranstva putuje svojim vozilom. Ovo može ispasti daleko jeftinija opcija od transfera automobila avionom, a uz to vozilo možete početi da koristite čim sletite na aerodrom Nikola Tesla, pa sve do trenutka dok ne budete napustili Srbiju. Prema dogovoru automobil možete ostaviti na aerodromu, a mi ćemo se za njega pobrinuti.

Kako odabrati rent a car usluge da biste prošli jeftinije

Agencije na aerodromu koje imaju svoje poslovnice direktno na aerodromu su i do 50% skuplje od rent a car agencija čije se prostorije nalaze u gradu ali pri tome šalju svoja vozila na aerodrom i dočekuju svoje klijente.

Dakle, ako odaberete agenciju u poslovnici na aerodromu, platićete više. Umesto toga, predlažemo da se pre ili tokom leta informišete o rent a car agencijama koje su iz Beograda i koje isporučuju vozila na aerodrom. Tako ćete proći jeftinije za potpuno istu uslugu.

Naša poslovnica nije smeštena na aerodromu, već poslujemo u gradu. Uz to naša agencija je najjeftiniji rent a car sa aerodroma u Beogradu kada se uporedi sa drugim agencijama.

Pogledajte ponudu našeg voznog parka (https://infinityrentacar.rs/vozni-park/) i izaberite vozilo koje će vam najviše odgovarati. Pored toga, ako imate bilo kakva pitanja ili vam je potrebno još informacija oko iznajmljivanja ili otpremanja vozila na aerodrom možete nas u svakom trenutku pozvati telefonom na broj +38162788899.

Bitno je samo da odaberete vozilo i navedete nam kojim letom i u koje vreme stižete na Nikola Tesla aerodrom. Tačno u dogovoreno vreme i na dogovorenom mestu ćemo vas dočekati da vam prvi poželimo dobrodošlicu u Beograd i poželimo vam lep provod.

Koja vozila nudite za rent a car na aerodromu Nikola Tesla

U našoj ponudi za iznajmljivanje vozila nudimo različite tipove automobila između kojih možete pronaći i odabrati onaj koji najviše odgovara vašim trenutnim potrebama. Ukoliko vam je potrebno manje vozilo za gradsku vožnju sa kojim ćete najlakše proći kroz gradsku gužvu preporučujemo VW Golf 7, Škoda Fabia, Reno Clio 4 i Volkswagen Polo.

Ako vam je potreban komforniji i veći automobil preporučujemo dva porodična vozila iz našeg voznog parka, a to su Peugeot 308 Automatik ili Citroen C4 Automatik.

Za duže relacije, poslovni put ili porodično okupljanje preporučujemo udobna vozila luksuzne klase kao što su Škoda Octavia Automatik ili Audi A6.

Uz sva vozila koja imamo u ponudi postoji i opcija iznajmljivanje našeg profesionalnog vozača koji će vam biti na raspolaganju na vašem putovanju i vožnji. Naši iskusni vozači znaju mesta najvećih turističkih atrakcija, pa vam mogu biti od velike pomoći pri boravku u Beogradu.

Takođe, preporučujemo vam da uzmete kasko osiguranje i time se unapred obezbedili i osetili se sigurnijim. U paketu je i neograničeni broj kilometar, gde imate potpunu slobodu kretanja i mogućnost da uživate u putovanju.

Najčešća pitanja vezana za iznajmljivanje automobila na aerodromu

Već dovoljno dugo godina pružamo rent a car usluge na aerodromu u Beogradu da sakupimo različita iskustva i mišljenja naših klijenata. Zbog toga smo zapisali najčešća pitanja i odgovore koji će vam pomoći da se bolje snađete i upoznate sa našom uslugom:

Koliko je aerodrom Nikola Tesla udaljen od centra Beograda?
Aerodrom Nikola Tesla nalazi se u Surčinu. Udaljenost aerodroma od Beograda (Stari grad) iznosi 19.1 km.
Kada je potrebno da naručim vozilo tako da me sačeka na aerodromu u Surčinu?
Najbolje je da vozilo naručite odmah nakon što budete rezervisali svoj let i nakon što budete imali raspored sletanja. Nije problem da naručite i kasnije, mi ćemo se u svakom slučaju potruditi da obezbedimo vozilo za vas, ali što kasnije budete rezervisali automobil, to postoji veća šansa da će biti zauzeto baš ono vozilo koje vas zanima.
Koliko vam treba za isporuku vozila?
U zavisnosti od gradske gužve i vozila na raspolaganju, vozila za iznajmljivanje na aerodromu isporučujemo sa prioritetom.
Da li mogu da me dva ili više automobila sačeka na aerodromu?
Naravno, moguće je da naručite više vozila. Ukoliko vi nemate dovoljno vozača, možemo mi da vam za vas obezbedimo našeg profesionalnog vozača.
Da li vozila mogu da se razduže na aerodromu?
Moguće je da se vozila razduže na aerodromu kada je u pitanju ovakva vrsta usluge. Zbog čestog iznajmljivanja na aerodromu vrlo smo fleksibilni što se tiče dostave i razduživanja naših vozila.

Rent a car aerodrom cene i cenovnik

Sve naše cene formirane su tokom dugogodišnjeg rada i prilagođene su našim klijentima. Pružanje rent a car usluga na aerodromu predstavlja jednu od naših glavnih grana poslovanja i za to pružamo veoma povoljne cene. Kontaktirajte Infinity rent a car Beograd kako biste zakazali dostavu vozila na aerodrom na telefon: +381 62 788 899