Rent a car aerodrom – Iznajmljivanje vozila na aerodromu

rent a car aerodrom beograd

Jedan od najboljih načina da se krećete u gradu u kome ste privremeno jeste da koristite Rent a car. Za uslugu rent a car aerodrom dajemo najbolje cene i odlične uslove najma. Aerodrom Nikola Tesla je na periferiji Beograda pa je zgodno to što spremno vozilo može da vas sačeka u dogovoreno vreme, čim vaš avion sleti.

Tokom letnjih i zimskih odmora najviše ljudi dolazi iz inostranstva i upravo koristi rent a car aerodrom usluge iz više razloga. Na primer, spremno rent a car vozilo već čeka na aerodromu, a kada završite svoju posetu Srbiji možete opet da se dovezete do aerodroma i tu razdužite vozilo. Ne morate da dovozite svoje vozilo iz inostranstva i trošite vreme i novac na granici, ne morate rizikujete kvarove na svom vozilu. Sa rent a car aerodrom vozilom, čak i da se nešto desi, uz osiguranje nećete morati da brinete.

iznajmljivanje auta na aerodromu

Svako ko je jednom koristio usluge rent a car sa aerodroma, teško da će se ikada ponovo odlučiti da iz inostranstva putuje svojim vozilom.

Kako odabrati rent a car aerodrom usluge da biste prošli jeftinije

Rent a car aerodrom agencije koje imaju svoje poslovnice direktno na aerodromu su i do 50% skuplje od rent a car agencija čije se agencije nalaze u gradu ali pri tome šalju svoja vozila na aerodrom i dočekuju svoje klijente. Dakle, ako odabere rent a car u poslovnici na aerodromu, platićete više. Umesto toga, predlažemo da se pre ili tokom leta informišete o rent a car agencijama koje su iz Beograda i isporučuju vozila na aerodrom. Tako ćete proći jeftinije za potpuno istu uslugu.

Naša agencije je upravo takva. Poslujemo iz grada, ali u dogovoru sa svojim klijentima obavljamo dostavu vozila na aerodrom. Naš vozni park možete videti ovde: Rent a car vozni park. A ovde je naša kontakt forma Iznajmljivanje automobila. Pored toga, u svakom trenutku nas možete pozvati telefonom +38162788899.

Bitno je samo da odaberete vozilo i navedete nam kojim letom i u koje vreme stižete na Nikola Tesla aerodrom. Mi ćemo tada biti tu za vas i prvi vam poželeti dobrošlicu. Naravno, i vaše vozilo će vas čekati spremno za dalji put po Srbiji.

Pogledajte još i: Lux Transfer Aerodrom