, ,

Rent a car aerodrom Beograd – Iznajmljivanje vozila na aerodromu

rent a car aerodrom beograd

Jedan od najboljih načina da se krećete u gradu u kome ste privremeno jeste da koristite Rent a car. Za uslugu rent a car aerodrom dajemo najbolje cene i odlične uslove najma. Aerodrom Nikola Tesla je na periferiji Beograda pa je zgodno to što spremno vozilo može da vas sačeka u dogovoreno vreme, čim vaš avion sleti.

Šta dobijam za rent a car aerodrom

Kada naručite vozilo iz usluge rent a car aerodrom dobijate odabrano vozilo koje će vas čekati na aerodromu Nikola Tesla na dan i u odabrano vreme. Sa vaše strane bitno je da tačno zakažete dan kada ćete doći na aerodrom. Kao vreme sletanja aviona možete odmah naglasiti zvanično vreme dolaska aviona i naknadno nam javiti ako bude kašnjena sa vaše strane ili na strani aerodroma.

Kada naručite rent a car aerodrom dobijate ispravno vozilo do 5 godina starosti koje pored redovnih, prolazi i vanredne tehničke preglede. Ideja je da korišćenjem našeg vozila steknete puno poverenje u naše usluge i postanete naš stalni klijent. Na prvom mestu bitno nam je da sa našom rent a car uslugom obavite sve vaše privatne i poslovne zadatke i budete zadovoljni time što ste odabrali baš naše usluge.

U zavisnosti od toga šta vam je potrebno, na raspolaganju su različiti tipovi vozila za kraće ili duže relacije, luksuzna ili porodična vozila kao i naši raznovrsni paketi rent a car aerodrom usluga koje će vam pomoći da zadovoljite sve vaše potrebe za prevozom i udobnošću. Naši paketi sa uključenim kasko osiguranjem i paketi sa neograničenom kilometražom mogu da umanje vašu brigu i smanje troškove najma automobila.

Usluge rent a cara na aerodromu

Tokom letnjih i zimskih odmora najviše ljudi dolazi iz inostranstva i upravo koristi rent a car aerodrom usluge iz više razloga. Na primer, spremno rent a car vozilo već čeka na aerodromu, a kada završite svoju posetu Srbiji možete opet da se dovezete do aerodroma i tu razdužite vozilo. Ne morate da dovozite svoje vozilo iz inostranstva i trošite vreme i novac na granici, ne morate rizikujete kvarove na svom vozilu. Sa rent a car aerodrom vozilom, čak i da se nešto desi, uz osiguranje nećete morati da brinete.

iznajmljivanje auta na aerodromu

Svako ko je jednom koristio usluge rent a car sa aerodroma, teško da će se ikada ponovo odlučiti da iz inostranstva putuje svojim vozilom.

Kako odabrati rent a car aerodrom usluge da biste prošli jeftinije

Rent a car aerodrom agencije koje imaju svoje poslovnice direktno na aerodromu su i do 50% skuplje od rent a car agencija čije se agencije nalaze u gradu ali pri tome šalju svoja vozila na aerodrom i dočekuju svoje klijente. Dakle, ako odabere rent a car u poslovnici na aerodromu, platićete više. Umesto toga, predlažemo da se pre ili tokom leta informišete o rent a car agencijama koje su iz Beograda i isporučuju vozila na aerodrom. Tako ćete proći jeftinije za potpuno istu uslugu.

Naša agencije je upravo takva. Poslujemo iz grada, ali u dogovoru sa svojim klijentima obavljamo dostavu vozila na aerodrom. Naš vozni park možete videti ovde: Rent a car vozni park. A ovde je naša kontakt forma Iznajmljivanje automobila. Pored toga, u svakom trenutku nas možete pozvati telefonom +38162788899.

Bitno je samo da odaberete vozilo i navedete nam kojim letom i u koje vreme stižete na Nikola Tesla aerodrom. Mi ćemo tada biti tu za vas i prvi vam poželeti dobrošlicu. Naravno, i vaše vozilo će vas čekati spremno za dalji put po Srbiji.

rent a car vozni parkKoja vozila nudite za rent a car aerodrom

U našoj ponudi za rent a car aerodrom iznajmljivanje vozila nudimo različite tipove vozila između kojih možete pronaći i odabrati baš ono što vam je potrebno da dođete do svojih ciljeva. Ukoliko vam je potrebno manje vozilo za gradsku vožnju sa kojim ćete najlakše proći kroz gradsku gužvu preporučujemo VW Golf 7, Škoda Fabia, Reno Clio 4, Volkswagen Polo. Ako vam je potrebno komfornije porodično vozilo preporuka je Peugeot 308 Automatik ili Citroen C4 Automatik.

Za duže relacije, poslovni put ili porodično okupljanje preporučujemo udobna vozila luksuzne klase kao što su Škoda Octavia Automatik ili Audi A6. Ova vozila mogu da dođu i sa profesionalnim vozačem koji će vam biti na raspolaganju na vašem putovanju i vožnji. U ponudi je i neograničena kilometraža i kasko osiguranje kako biste putovali bez briga i sa što manje obaveza.

Najčešća pitanja za rent a car aerodrom

Našu uslugu rent a car aerodrom Beograd pružamo već dovoljno dugo da sakupimo različita iskustva i mišljenja naših klijenata. Zbog toga smo zapisali najčešća pitanja i odgovore koji će vam pomoći da se bolje snađete i upoznate sa uslugom rent a car aerodrom Nikola Tesla:

Koliko je rent a car aerodrom Nikola Tesla udaljen od centra Beograda?
Aerodrom Nikola Tesla nalazi se u Surčinu. Udaljenost aerodroma od Beograda (Stari grad) iznosi 19.1 km.
Kada je potrebno da naručim vozilo tako da me sačeka na aerodromu u Surčinu?
Najbolje je da vozilo naručite odmah kada budete rezervisali svoj let i kada budete imali raspored sletanja. Nije problem da naručite i kasnije a mi ćemo se potruditi da za vas obezbedimo vozilo.
Koliko vam treba za isporuku vozila?
U zavisnosti od gradske gužve i vozila na raspolaganju, vozila za rent a car aerodrom isporučujemo sa prioritetom.
Da li mogu da naručim dva automobila za rent a car aerodrom?
Moguće je da naručite više vozila. Ukoliko vi nemate dovoljno vozača, možemo mi da vam za vas obezbedimo profesionalnog vozača.
Da li vozila mogu da se razduže na aerodromu?
Moguće je da se vozila razduže na aerodromu kada je rent a car aerodrom usluga u pitanju.

Rent a car aerodrom cene i cenovnik

Sve naše cene formirane su tokom dugogodišnjeg rada i prilagođene su našim klijentima sa kojima smo sarađivali. Rent a car aerodrom usluge predstavljaju jednu od naših glavnih grana poslovanja i za rent a car aerodrom nudimo odlične cene. Kontaktirajte Infinity rent a car Beograd kako biste zakazali dostavu vozila na aerodrom na telefon: +381 62 788 899

Pogledajte još i: Lux Transfer Aerodrom