Novi dizajn za nove Audi modele

iznajmljivanje audi vozila

Ovih dana iz Audija se mogu čuti najave za malo raznovrsniji dizajn svojih novih modela koji su posledjih godina postali skoro pa identični. Iako potražnja za novim modelima kako za kupovinom, kako za rent a car Audi uslugom beleži odlične rezultate.

Ipak, postoje oni koji u poslednje vreme mnogo zameraju Audiju na „istom“ dizajnu modela, pa su sve češće kritike na jednoličnost automobila, bez obzira na klasu, veličinu, opremljenost.

Toga su svesni i u Audiju, pa najavljuju uvođenje razlika među novim modelima u budućnosti. Jedan od direktora Rupert Štadler je izjavio da je trenutna filozofija dizajna, koja je donela veliku sličnost između različitih modela, imala za cilj povećanje prepoznatljivosti marke odnosno brenda na novim tržištima u razvoju, poput Kine. Ruku na srce, ova filozofija je Audiju donela odličan rezultat ne samo na novim tržištima već i u oblasti rent a car Audi delatnosti. Nije retkost danas da mnoge rent a car kompanije mogu da ponude barem jedan, ako ne i više modela za rent a car Audi.

rent a car beograd audi

Pošto se Audi probio na pomenutim tržištima, sada će dati svojim dizajnerima slobodu u kreiranju modela koji će biti jedinstveniji kada je u pitanju eksterijer.

Šef dizajna Mark Liht smatra da će uvođenje različitosti povećati privlačnost automobila na duži vremenski period, što je jedan od glavnih dizajnerskih problema u savremenoj automobilskoj industriji.

Naravno, Liht vidi i velike mogućnosti za dizajnere širenjem tržišta automobila na električni pogon.

rent a car beograd audi

Dok ne stignu novi Audijevi modeli sa novim dizajnom, ostaje nam da uživamo u sadašnjim Audi modelima. Možda pre nego što se odlučite za kupovinu Audija prvo isprobate neki od sadašnjih modela, pa je rent a car Audi usluga odlična prilika za to. Odaberite destinaciju i provedite nekoliko dana sa porodicom ili prijateljima, i u isto vreme isprobajte rent a car Audi uslugu i neki od Audi automobila. Infinity Rent a Car Beograd u svojoj ponudi nudi i Audi A6, koji možete iznajmiti sa ili bez vozača i uveriti se u moćni Audijev Quattro pogon. Za sve dodatne infomracije i rezervacije kontaktirajte nas na 062 7 888 99 ili pošaljite upit na email info@infinityrentacar.rs

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *