Najjeftinije iznajmljivanje auta – Kako jeftino iznajmiti auto u Beogradu?

najjeftinije iznajmljivanje auta beograd

Najjeftinije iznajmljivanje auta u Beogradu. Imamo rent a car cene već od 15 evra na dan. Naša rent a car akcija omogućava da iznajmite auto po najpovoljnijoj ceni na duži period uz najbolje uslove, dostavu automobila i neograničenu kilometražu u zavisnosti od paketa rent a car usluge.

Dobri rent a car uslovi za iznajmljivanje u Beogradu

Pored toga što najjeftinije iznajmljivanje auta možete dobiti u našoj rent a car kući, dobijete i odlične uslove koji će vam omogućiti da svoj posao završite na vreme i uživate u vožnji. Pružamo uslugu dostave vozila na adresu koju nam ostavite, ali vršimo i preuzimanje vozila takođe na adresi. Posebno ističemo našu lux transfer aerodrom uslugu ukoliko dolazite iz daleka i potrebno je da vas sačeka automobil na aerodromu. Naravno tu je i neograničena kilometraža za iznajmljivanje automobila u Beogradu.

Najbolje rent a car cene Beograd

U zavisnosti od onoga što vam je tačno potrebno trudimo se da izađemo maksimalno u susret i preporučimo najbolje pakete po najboljim uslovima za iznajmljivanje automobila. Najjeftinije iznajmljivanje auta možete imati ukoliko iznajmite vozilo na duži period. Naš preporučeni paket je paket od mesec dana ukoliko vam je vozilo već potrebno na duži period. Cena ovog paketa kreće od 15 evra na dan i predstavlja nisku cenu rent a car usluge u Beogradu. U poređenu sa kvalitetom naših vozila ovo je cena koju nećete odbiti.

Najbolja vozila i najjeftinije iznajmljivanje auta

Najjeftinije iznajmljivanje auta ne treba uvek da bude na prvom mestu ukoliko vozila nisu po vašem ukusu ili ne zadovoljavaju standarde. Vozni park naše rent a car agencije sastoji se od vozila do pet godina starosti, porodičnih i lux vozila uz koja možete dobiti i svog vozača koji će vas na profesionalni način dovesti do željene destinacije. Takođe, uvek ne iznajmljujete kod nas, obavezno obratite pažnju na “skrivene troškove” i posebne uslove kako ne biste doživeli iznenađenje na kraju.

Nas u svakom trenutku možete pozvati na 062 788899 i raspitati se o svim uslovima za najjeftinije iznajmljivanje auta u Beogradu.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *