Najbolji rent a car u Beogradu

najbolji rent a car u beogradu

Svako od nas u životu uvek želi za sebe samo najbolje, zar ne? Počevši od obuće, odeće, životnog partnera pa sve do obrazovanja i automobila. To je sasvim normalno i razumljivo. Isti slučaj je i sa najbolji rent a car u Beogradu. Kada nam je potrebna rent a car Beograd usluga uvek ćemo tražiti najbolje za nas. A šta je to najbolji rent a car u Beogradu?

Sa jedne strane sam kvalitet usluge se može posmatrati kroz definiciju kvaliteta. Kvalitet je mera kao i sve druge mere, kao težina, visina… Međutim, kvalitet je mera (nivo) zadovoljenja zahteva i očekivanja korisnika. Najlakše se može opisati preko primera lenjira, gde su na zamišljenom lenjiru obeležene kategorije: neispunjen, ispunjen ili prevaziđen zahtev ili očekivanje i taj lenjir se upoređuje sa proizvodima ili uslugama kako bi se izmerio njihov kvalitet.

Zahtevi i očekivanja korisnika mogu biti iskazani ili skriveni. Iskazan zahtev je, na primer da želite najbolji rent a car u Beogradu i za taj zahtev opišete koji auto želite, koji motor, koji datumi i vreme i sl. A skriveno očekivanje vezano je za ljubaznost u postupanju, poštovanje termina. Kako u svakodnevnom životu imamo veliki broj zahteva koje primamo i koje upućujemo, jasno je da skoro svaka interakcija sa ljudima ili proizvodima/uslugama nosi sa sobom neki kvalitet. Globalno govoreći to determiniše kvalitet našeg života, kako i koliko su nam ispunjeni zahtevi i očekivanja koja smo prethodno odredili na imaginarnoj skali u svojoj glavi.

najbolji rent a car u Beogradu

Tako dolazimo do pitanja šta je to najbolji rent a car u Beogradu? Naravno, svako na ovo pitanje može dati svoju definiciju i svoje viđenje, a evo kako mi vidimo najbolji rent a car u Beogradu:

 • Vozni rent a car park sa mladim automobilima do 5 godina starosti (kako i zakon nalaže)
 • Siguran i ispravan automobili (redovno održavan)
 • Najbolje rent a car Beograd cene
 • Uvek dostupna kontakt osoba i laka rezervacija automobila
 • Koršćenje više komunikacionih kanala (mejl, telefon, viber, whats up…)
 • Čist automobil (spolja i unutra)
 • Preuzimanje automobila sa punim rezervoarom goriva i svim ostalim tečnostima
 • Dodatna oprema na zahtev klijenta kao što su GPS, dečije sedište, internet i sl.
 • Mogućnost dostave na željenu adresu
 • Mogućnost preuzimanja i vraćanja auta van radnog vremena
 • Plaćanje kešom i karticama, možda već i bitcoinom 🙂

najbolji rent a car u Beogradu

Naravno, najbolji rent a car u Beogradu treba da bude dovljno fleksibilan i da reaguje u skladu sa svim zahtevima klijentima, kako bi klijent bio zaista zadovoljan.

Sve gore navedene kriterijume garantuje i obećava Infinity Rent a Car, pa s razlogom možemo reći da je Infinity Rent a Car najbolji rent a car u Beogradu. Treba napomenuti da svi korisnici Infinity rent a car usluga prilikom svakog najma dobiju poklon iznenađenje, dok stari klijenti dobijaju popust prilikom svakog novog najma. Za sve informacije i rezervacije Infinity Rent a car možete kontaktirati na +38162788899 ili na email: info@infinityrentacar.rs

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *