Koncesija za Aerodrom “Nikola Tesla”

rent a car beograd aerodrom

Već neko vreme je aktivna tema prodaje, tj. davanja u koncesiju aerodrom „Nikola Tesla“. A samim tim i rent a car Beograd aerodrom može doživeti određene promene.  Bilo je polemike da li je dobro i potrebno dati aerodrom u koncesiju ili nije. Nakon svega, ipak je odlučeno i aerodrom je dat u koncesiju. Velika francuska kompanija  Vinci Airport dala je najbolju ponudu za dodelu koncesije aerodroma „Nikola Tesla“. Ponuda francuske kompanije “teška” je 501 milion evra, investiciona obaveza je 732 miliona evra, a godišnja taksa na koncesiju i do 16 miliona evra.

Ponude su dostavili švajcarsko-francuski konzorcijum Zurich Airport sa kompanijama Eiffage i Meridiam Eastern Europe Investments, indijsko-grčki konzorcijum GMR Infrastructure ltd i Terna, francuska kompanija Vinci Airports i južnokorejsko-tursko-kiparski konzorcijum Inćeon international Airport corporation, Yatirimlari ve Islatme, VTB capital infrastructure.

rent a car aerodorm beograd

Odluka o najboljim ponudama za koncesiju trebalo je da bude doneta do 25. decembra, ali je potom taj rok pomeren na 29. decembar, pa na 5. januar.

Predmet koncesije je finansiranje, razvoj kroz izgradnju i rekonstrukciju, održavanje i upravljanje infrastrukturom aerodroma i obavljanje delatnosti operatera aerodroma.

Ono što nije poznato da li će promena i kako uticati na rent a car beograd aerodrom. Nije za očekivati da će se desiti neke velike promene za rent a car Beograd aerodrom, ali manje možda da. Ostaje nam da vidimo. Usluga rent a car Beograd aerodrom je jedna od najtraženijih, pogotovo u poslednjih nekoliko godina kako je povećan saobraćaj i broj putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ Beograd.

rent a car beograd aerodrom

Naša rent car kompanija Infinity Rent a Car, kao i do sada stoji Vam na raspolaganju bilo da vam je potreban rent a car beograd aerodrom ili rent a car Beograd. Naše ljubazno osbolje će Vas sačekati na aerodromu čak i ako stižete kasnim večernjim letom, a preuzimanje automobila ćete završiti u rekordnom roku i nastaviti put ka krajnjem odredištu.

Kao i uvek, želimo Vam srećan put.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *