Iznajmljivanje vozila sa vozačem

iznajmljivanje vozila sa vozacem beograd

Iznajmljivanje vozila sa vozačem u Beogradu sada je lako uz Infinity Rent a car Beograd. Kvalitetna i udobna vozila, profesionalni vozači i kasko osiguranje za sva vaša putovanja. Paketi sa neograničenom kilometražom i najboljim uslovima najma vozila.

Gde iznajmiti vozilo sa vozačem

Vozilo sa vozačem može se iznajmiti u Infinity rent a car kući u Beogradu, ali se može i naručiti vozilo tako da bude isporučeno na određenu adresu. Na primer, ako dolazite u Srbiju, vozilo sa profesionalnim vozačem vas može čekati na aerodromu Nikola Tesla. I ne samo to, iznajmljivanje vozila sa vozačem omogućava korišćenje vozila na teritoriji cele Srbije ali i u inostranstvu. Sve što je potrebno jeste da blagovremeno kontaktirate naše operatere kako bismo vas uputili u detalje za rentiranje vozila sa vozačem.

Koliko košta iznajmljivanje vozila sa vozačem?

Ovo zavisi od više faktora, a na cenu za iznajmljivanje vozila utiče i to koji ćete auto odabrati iz našeg voznog parka – ne dolaze sva vozila sa vozačem, ali i od paketa koji ćete odabrati za rent a car, kao i od vremena najma vozila. Ukoliko se odlučite za vozilo sa vozačem i naš paket sa neograničenom kilometražom, možete dobiti najpovoljniju cenu za uslugu koju zakupite. Bitno je i da li su potrebni neki posebni uslovi, posebna vrsta osiguranja ili možda putovanje u inostranstvo.

Preporuka vozila za iznajmljivanje vozila sa šoferom

Ukoliko vam je potreban profesionalni vozač, to obično već znači da vam treba i dodatni komfor, udobnost i softisticiranost koju može da pruži vozilo marke Audi A6 iz našeg voznog parka. Uz vozilo dolazi profesionalni vozač i kasko osiguranje. Automobil, ovaj i svi drugi iz našeg voznog parka, prolazi vanredne tehničke preglede kako bismo se uverili da u svakom trenutku može da na pravi način doveze naše klijente na konačnu destinaciju. Cena se kreće od 150 eur i tu je uračunata i usluga profesionalnog vozača, a za sve dodatne informacije najbolje je da nas pozovete kako bismo vas najbolje uputili.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *