Iznajmljivanje luksuznih automobila

iznajmljivanje luksuznih automobila beograd

Najpovoljnije cene i najbolji uslovi za iznajmljivanje luksuznih automobila sa punim kasko osiguranjem i profesionalnim vozačem koji će ispuniti sva vaša očekivanja i na vreme vas odvesti tamo gde je potrebno. Rent a car sa dostavljanjem vozila na dogovorenu adresu.

Najbolje cene za iznajmljivanje luksuznih automobila u Beogradu

Naši paketi sa profesionalnim vozačem su najpovoljniji u Beogradu. Za rent a car na duži period pružamo posebne uslove i najnižu cenu za iznajmljivanje luksuznih automobila. Naša vozila su do pet godina starosti i dobijate puno kasko osiguranje za vozilo koje iznajmite kod nas.

Škoda Octavia Automatik

Ovo vozilo ulazi u naš paket za iznajmljivanje luksuznih automobila. Nudimo iznajmljivanje Škode Oktavije automatik po najboljim cenama u Beogradu. U paket ulazi puno kasko osiguranje, elektro-upravljiva sedišta, Comfort, Sport i Normal mod za vožnju, adaptivni amortizeri za najudobniju vožnju i volan sa grejanjem koji će vožnju po hladnim zimskim danima učiniti prijatnom. Cena za ovo vozilo kreće od 30 evra na dan.

Mercedes S500L

Ukoliko planirate iznajmljivanje luksuznih automobila, Mercedes S500L će vas sigurno privući. O S klasi Mercedesovih automobila ne treba puno govoriti. Cena ovog vozila iz našeg voznog parka kreće od 150 evra na dan i uključuje puno kasko osiguranje i profesionalnog vozača koji će biti samo vama na raspolaganju za vreme iznajmljivanja. Nemački kvalitet je ugrađen u ovaj automobil i učiniće vašu vožnju u potpunosti prijatnom i kvalitetnom.

Audi A6 rent a car – preporučeni paket za iznajmljivanje luksuznih automobila

Ovaj luksuzni automobil dolazi sa Quattro pogonom i predstavlja najvišu klasu udobnosti u vožnji. U cenu do 180 evra na dan dolazi i profesionalni vozač i uključeno je kasko osiguranje. Sa 190 konjskih snaga ovaj luksuzni automobil učiniće da svaka vožnja stigne do vašeg cilja na vreme i bez zastoja. Pogledajte našu ponudu za Rent a Car Audi.

Pogledajate još i: Lux transfer aerodrom , Rent a Car Aerodrom

Kada je u pitanju iznajmljivanje luksuznih automobila, naša Infinity rent a car agencija Beograd bavi se duži niz godina. Uslužili smo veliki broj klijenata i prošli mnogo kilometara sa njima. Nastojimo da zadovoljimo sve zahteve koji budu postavljeni ispred nas i maksimalno ispoštujemo naše klijente.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *