Iznajmljivanje automobila Beograd – Najbolja ponuda vozila za rent a car u Beogradu

iznajmljivanje automobila beograd i iznajmljivanje luksuznih vozila

Iznajmljivanje automobila Beograd je rent a car usluga u Beogradu koja će vam pomoći da se što lakše odvezete na planirana mesta u Beogradu, Srbiji ili inostranstvu. Evo nekoliko reči o tome da biste bolje upoznali usluge iznajmljivanja automobila.

Rent a car Beograd, agencije

Agencija Infinity Rent a Car Beograd se bavi iznajmljivanjem automobila u Beogradu i Srbiji. Pored naše, u Beogradu postoji još nekoliko sličnih kuća koje nude iznajmljivanje automobila u Beogradu. Ono u čemu se naše usluge razliku jesu povoljnije cene, najbolji rent a car uslovi, isporuka po dogovoru u tačno određeno odabrano vreme, bez skrivenih troškova.

Cena za iznajmljivanje automobila Beograd

Cene za rent a car u Beogradu se kreću od 15 evra po danu pa na više od toga. U zavisnosti od marke vozila i broja dana zakupa, zavisi i cena koju ćete platiti. Najniža cena za iznajmljivanje automobila Beograd važi za manja vozila kao što su Fiat Punto, Škoda Fabia, Renault Clio, dok za vozila marke Audi ili Mercedes treba izdvojiti oko 70 evra na dnevnom nivou.

Evo malog saveta za iznajmljivanje automobila, ukoliko planirate boravak od više dana i da za to vreme koristite rent a car usluge, obavezno iznajmite automobil odmah unapred za sve dane. Nemojte zakupiti vozilo za jedan dan i produžavati ga svako sledećeg jer će vas tako koštati više.

Koje vozilo iznajmiti u Beogradu i kako odabrati

Kada je iznajmljivanje automobila u Beogradu u pitanju, bitno je da odmah znate šta ćete raditi u periodu zakupa. Ukoliko vam je potrebno vozilo za kratke relacije u gradu, slobodno uzmite najjekonomičniju klasu vozila kao što su Fiat Punto, Škoda Fabia, Renault Clio, Golf rent a car ili slična vozila.

Međutim, ukoliko planirate put van Beograd ili po celoj Srbiji, što uključuje nekoliko sati vožnje i dugo sedenje, obavezno isplanirajte zakup Audi ili Mercedes vozila. Ova vozila su sigurna i udobna, raspolažu potrebnim komforom za duže relacije.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje o ceni, nije vam jasno kako da zakupite vozilo ili ste zainteresovani za iznajmljivanje automobila u Beogradu, pozovite odmah naš broj 062788899 ili koristite našu kontakt formu za rezervaciju automobila.

1 reply
 1. Jasmina
  Jasmina says:

  Pozdrav,
  Zanima me da li imate na raspolaganju neki veci luksuzni auto za 1.jun na 5-6 sati?

  Hvala unapred.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *