Uslovi najma i najčešća pitanja za rent a car - Infinity rent a car Beograd

U svakom trenutku smo tu za vas da vam pomognemo i razrešimo eventualne nedoumice u vezi sa ovim uslovima.

Vreme preuzimanja

Vreme preuzimanja i vraćanja vozila mora biti identično, maksimalna tolerancija kašnjenja do jednog sata prilikom vraćanja. Kašnjenje duže od 1h se naplaćuje punim iznosom koji je predviđen za jedan dan iznajmljivanja. Minimalno korišćenje usluga je 24h.

Vraćanje vozila

Vozila se mogu voziti na teritoriji Srbije , a za izlazak iz zemlje je potrebna posebna dozvola koja se dobija od ovlašćenog lica Infinity rent a car-a. Obavezna indentifikacija: Lična karta ( pasoš ) i vozačka dozvola ( važeći).

Depozit

Obavezan depozit od 200 do 300 eura, u zavisnosti od klase vozila. Ukupne troškove najma vozila najmoprimac je dužan da plati kreditnom karticom, odmah po preuzimanju vozila..

Mesto preuzimanja

Pored poslovnice u Inđiji, auto možete preuzeti i na željenom mestu ukoliko ste prethodno izvršili rezervaciju. Vozilo se može preuzeti i vratiti i van radnog vremena, kao i na aerodromu u Beogradu, BEZ DOPLATE.

Kilometraža

Dozvoljena predjena kilometraža koja ulazi u cenu najma je do 200km po danu , svaki sledeći kilometar se doplaćuje 12 dinara.

Eventualna šteta

Najmoprimac je odgovoran za štetu nastalu zbog nekorišćenja (stajanja) vozila za sve vreme popravke ukoliko je do oštećenja vozila došlo krivicom najmprimca. Visina štete nastale nekorišćenjem ( stajanjem) vozila utvrđuje se u iznosu paušalne cene dnevnog najma vozila po važećem cenovniku.

Gorivo

Gorivo nije uključeno u cenu najma. Najmoprimac je dužan da pri vraćanju vozila vrati istu količinu goriva kao što je i preuzeo. U slučaju da goriva bude manje prilikom vraćanja naplatiće se razlika od depozita.

Oštećenja

Oštećenje guma, felni i donjeg postrojenja vozila, kao i oštećenje motora nastalo usled nedostatka ulja idu na teret najmoprimca. Najmoprimac je dužan da plati sve kazne i saobraćajne prekršaje koje su nastale zbog nepropisnog korišćenja vozila, uključujući i kazne za nepropisno parkinje.

Zamensko vozilo

Infinity Rent a Car nije obavezan da obezbedi zamensko vozilo ukoliko najmoprimac ošteti rent a car automobil svojom krivicom.

Cena najma uključuje Osiguranje od odgovornosti za štetu prema trećim licima do iznosa utvrđenog polisom obaveznog osiguranja. Svaki slučaj oštećenja ili krađe vozila u toku najma ,najmoprimac je dužan da prijavi nadležnom organu Policije ( Policijski zapisnik ), u suprotnom plaća puni iznos oštećenja / vrednosti vozila bez obzira na to što je kupio osiguranje od štete ili osiguranje od krađe. U slučaju krađe vozila najmoprimac je dužan da dostavi ključeve i kompletnu dokumentaciju vozila.