Rent a Car cene već od 15 eur/dan

rent a car cene

U ovom tekstu posebnu pažnju posvetićemo rent a car Beograd usluzi i cenovniku istih odnosno kako se kreću rent a car cene danas u Beogradu. Poznato je da grad Beograd svake godine “raste” i po broju stanovnika i po teritoriji koju zauzima. Porastom stanovništva, a dodatno porastom i brojem turista koji svake godine sve više posećuju Beograd raste i potreba i potražnja za mnogim proizvodima i uslugama. Jedna od tih usluga je i rent a car Beograd usluga.

rent a car cene

Kao i sve ostale delatnosti i rent a car Beograd delatnost je postala veoma tražena i popularna u poslednjih nekoliko godina. Veliki je broj rent a car agencija koje su se otvorile u poslednje vreme i koje se otvaraju i započinju svoje poslovanje. Opšte je poznato da u letnjim mesecima je gotovo nemoguće naći slobodan rent a car Beograd automobil, a razlog je što se pored redovnih potreba za rent a car Beograd uslugama, potreba poveća skoro 100% zbog naše dijapsore koja u letnjim mesecima dolazi u Beograd i Srbiju na godišnji odmor. Zaključak je da je konkurencija velika u rent a car branši, pa su tako i rent a car cene prilično raznolike.

Rent a Car cene

Cene rent a car usluga u Beogradu su tokom letnjih meseci barem 20-30% veće nego tokom ostatka godine, jer je tada za rent a car Beograd glavna sezona. Cene se tokom godine kreću od 15 EUR/dan za manje modele automobila, kao što su Fiat Punto, Škoda Fabia, Renault Clio i sl. Ponuda automobila generalno je šarolika i raznovrsna, pa su tako i rent a car cene. Srednja klasa automobila se kreće oko 25-30 eur/dan u zavisnosti od modela i da li je automatik ili ne. U ovu klasu spadaju Peugeot 308, Citroen C4, Ford  Focus i sl. Još jedna popularna kategorija rent a car automobila jeste srednja viša klasa gde spadaju VW Golf i Škoda Octavia. Kako je klasa ovih automobila ipak viša, više su naravno i rent a Car cene za ove modele, pa za ovu klasu treba izdvojiti preko 30eur/dan.

rent a car cene

Za one sa za zaista dubokim džepom moguće je naći rent a car Beograd luksuzna vozila. Tako recimo Infinity Rent a car Beograd nudi od luksuznijih automobila Audi A6 quattro, a cene se kreću iznad 70 eur/dan u zavisnosti od broja dana najma.

Što se tiče rent a car cene okviri koje smo dali mogu varirati +/- 10%. Međutim kvalitet automobila koji se nalaze u flotama rent a car Beograd agencijama je više nego šarenolik. Tako, nije retko da se u ponudi rent a car agencija nalaze automobili koji su stari i po 15 – 20 godina, čast izuzetcima. U nekoliko naših prethodnih tekstova mi smo napominjali i apelovali na ovu temu, pa je naš zaključak i poruka svima koji žele da iznajme automobil, da pored pitanja vezana za rent a car cene obavezno se raspitaju i o samom automobilu (modelu, godištu, osiguranju i dozvoljenoj kilometraži). Po zakonu koji uređuje rent a car delatnost automobili koji se iznajmljuju ne bi smeli da budu stariji od 5 godina starosti.

rent a car cene

Audi A6

Nadamo se da smo ovim tekstom uspeli da vam bliže približimo koje su rasponi za rent a car cene, kao i na šta dodatno da obratite pažnju prilikom iznajmljivanja automobila. Preporuka je nešto što uvek ljudi vole da poslušaju i najviše vrednuju. Tako Infinity Rent a Car, iako mlada rent a car Beograd kompanija za veoma kratak period zaslužila je poverenje velikog broja klijenata, koji iz dana u dan raste. Pozivamo vas da proverite zašto je toliko veliki broj klijenata odlučilo da svoje poverenje poveri baš Infinity Rent a Car. Broj za informacije i rezervacije je +38162788899, a pozivamo vas i da posetite našu interenet stranicu www.infinityrentacar.rs

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *