Rent a car aerodrom

rent a car aerodrom

Sa početkom letnjih meseci počinje i opšta pomama za rent a car aerodrom uslugom. Veliki broj „naših“ koji žive i rade u inostranstvu dolaze u letnjim mesecima na odmor u domovinu – Srbiju. U poslednjih nekoliko godina sve više ljudi se odlučuje da u Srbiju dođu avionom i da na aerodromu iznajme automobil koji će koristiti tokom boravka u Srbiji i Beogradu.

Zašto rent a car aerodrom?

Tome su značajno doprinele niže cene letova u odnosu na neke prethodne godine, pa je često isplativije rezervisati karte unapred kao i rent a car aerodrom uslugu i ukupna cena zna da bude višestruko niža nego da se uputite automobilom na put od nekoliko hiljada kilometara. Takođe, u letnjim mesecima na graničnim prelazima broj automobila je u značajnom porastu, pa je čekanje od nekoliko sati na graničnim prelazima skoro pa zagarantovan. Sve to je doprinelo dodatnom razvoju kako aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, tako i  usluga rent a car aerodrom.

rent a car aerodrom

Rent a Car aerodrom uslugu pruža većina rent a car kompanija, one veće se nalaze na samom aerodromu i veoma često su  čak i do 50% skuplje u odnosu na one koje nemaju predstavništvo odnosno poslovnicu na samom aerodromu. Ostale rent a car kompanije pružuju uslugu rent a car aerodrom tako što dostavljaju svoje automobile klijentima na aerodrom sa ili bez doplate, zavisno od kompanije do kompanije, Njihova cena je značajno manja, međutim najčešće je i sama usluga slabija. Čast izuzetcima. Tako da, prilikom rezervacije automobila savetujemo da se dobro raspitate o svim detaljima.

rent a car aerodrom

Kako bi izbegli pretragu po internetu i slično, najlakši način je da se obratite Infinity Rent a Car koji će vam pružiti najbolju uslugu, a dokaz tome je ogroman broj sada već stalnih i novih zadovoljnih klijenata. Kada je u pitanju rent a car aerodrom usluga, naše ljubazno osoblje će za vas rezervisati najpovoljnije vozilo, a zatim vas dočekati na aerodromu bilo da vam je automobil potreban u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim satima. Našu celokupnu ponudu možete pogledati ovde. Za sva dodatna pitanja i rezervacije slobodno nas kontaktirajte na +38162788899 ili putem email-a

Želimo vam srećan put.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *