Rent a car aerodrom Beograd

rent a car beograd aerodrom

Pre nekoliko meseci na aerodromu Nikola Tesla registrovan je četvoromilioniti putnik u 2017. godini, što se desilo nekoliko nedelja ranije nego prošle godine. Ovaj podatak automatski znači i više klijenata za rent a car aerodrom Beograd. Već u septembru videle su se indicije da bi do kraja 2017. godine mogao biti oboren 55-godišnji rekord broja usluženih putnika na aerodromu Nikola Tesla. Pre nekoliko dana se upravo to i desilo. 5 000 000 putnika u 2017. godini. Zaista sjajan rezultat.

Ove brojke ukazuju i na takođe porast potrebe za uslugama rent  a car aerodrom Beograd.  Kako se navodi u saopštenju AD Aerodrom Nikola Tesla, u poslednjih 17 meseci beleži se konstantan porast  broja putnika, pa je tako ove godine u decembru oboren i apsolutni rekord od prošle godine koji je iznosio 4,92 miliona putnika na godišnjem nivou. Sada je sigurno da će do kraja 2017. godine aerodorm Beograd uslužiti preko 5 000 000 putnika.

aerodorm beograd

Rent a car aerodrom Beograd

Ove godine oboren je još jedan rekord, a to je da je u toku jednog meseca, tačnije u toku avgusta meseca na aerodromu Beograd usluženo 641371 putnik, a to je čak 50000 putnika više nego u istom periodu prošle godine. Sve ove brojke ukazuju i na povećanje potreba za uslugama rent a car aerodrom Beograd. Sa druge strane tržište odgovara sve većim brojem novootvorenih rent a car kompanija, a o tome smo pisali u nekom od prethodnih tekstova. Neke od njih su zaista profesionalne i posluju u skladu sa zakonom, dok nažalost postoji i veliki broj rent a car kompanija koje nisu profesionalne i ne posluju u skladu sa zakonom. Ovde se prvenstveno misli na kršenje 102. član zakona o turizmu koji glasi:

Vozila koja su predmet iznajmljivanja ne mogu da budu starija od pet godina i moraju da ispunjavaju uslove utvrđene propisima o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Dostava rent a car na aerodorm

Iako rent a car kompanije koje imaju predstavništvo ili poslovnicu na samom aerodromu u zbiru nude veliki broj vozila, to nije dovoljno da zadovolji potrebe tržišta, pogotovo ne u sezonskim mesecima, kao što je avgust.  Kako bi ipak svi oni kojima je potreban rent a car aerodorm Beograd bili adekvatno usluženi, rent a car kompanije su uvele dodatnu uslugu dostave automobila na aerodrom Beograd. Ova usluga se obično dodatno naplaćuje, ali nije retko da neke kompanije nude uslugu dostave na aerdorom čak i besplatno. Kada se sabere cena usluge najma i usluga dostave na aerdrom Beograd, često klijenti mogu dobiti jeftiniju uslugu nego da su koristili uslugu rent a car aerodrom Beograd. Poznato je već da rent a car kompanije koje imaju poslovnicu ili predstavništvo na aerodromu su nekad i 50% skuplje nego rent a car kompanije van aerodroma. Tako da opcija dostave automobila na aerodrom može biti čak i bolja i jeftinija.

rent a car aerodrom beograd

Ipak, naši saveti za uslugu dostave rent a car aerodrom Beograd su:

  • Potražite preporuku za rent a car kompaniju
  • Uvek proverite websajt rent a car kompanije
  • Proverite da li je rent a car kompanija registrovana pod istim imenom kao i na sajtu
  • Kontaktirajte rent a car kompaniju putem mejla i putem telefona
  • Rezervišete automobil unapred
  • Imajte uvek rezervnu kompaniju, kao dodatnu opciju
  • Pitajte da li se dostava automobila na aerodorm dodatno naplaćuje i koliko
  • Obavestite rent a car o broju vašeg leta, kao i tačnom datumu i vremenu sletanja
  • Nekoliko dana pre samog dolaska kontaktirajte rent a car i potvrdite svoj dolazak i rezervaciju

Ili prosto , kada Vam je potreban rent a car aerodrom Beograd kontaktirajte Infinity Rent a car, koji će Vam uvek izaći u susret sa najboljim automobilom za Vas i Vaše potrebe, uvek sa korektnim cenama, a naše ljubazno osoblje će Vas sačekati na aerodoromu u koje god vreme da stignete (00-24).

rent a car aerodorm beograd

Za više informacija o voznom parku i rezervacijama, slobodno nas kontaktirajte na telefon 062/7 888 99 ili putem email-a info@infinityrentacar.rs

Želimo Vam siguran i srećan put.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *